Trainer Rots en Water/ Kindercoach

Janine Rietveld, trainer Rots en Water, Kindercoach

Ieder kind en elke jongere heeft dezelfde basisbehoeften: zelfvertrouwen hebben, zich competent voelen, invloed uit kunnen oefenen en zich verbinden met anderen. Maar wat als dat niet zo vanzelfsprekend is en je:

Het lastig vindt voor jezelf op te komen, het lastig vindt de grenzen van een ander te herkennen, te beïnvloedbaar bent, weinig zelfvertrouwen hebt, het gevoel hebt dat anderen jou niet begrijpen, negatieve gedachten bepalen hoe jij je voelt?

Dan is een training Rots & Water iets voor jou. Door middel van actieve en fysieke oefeningen leer je de invloed van jouw houding, lichaamstaal en stemgebruik op de reacties van anderen. Je leert hoe je op een goede manier voor jezelf opkomt en je bouwt aan zelfvertrouwen en een competent gevoel. Spel en fysieke oefeningen worden voortdurend afgewisseld door momenten van zelfreflectie.

Als gedrags- en autismespecialist heb ik door het werken met kinderen en jongeren geleerd te denken in mogelijkheden en nieuwsgierig te zijn naar wat zich onder het wateroppervlak bevindt. Het gedrag is slechts een uiting, het deel dat boven het water uitsteekt. Samen met jou kijk ik naar de onderliggende oorzaken van ongewenst gedrag en zoeken wij naar oplossingen en aanknopingspunten.

Op woensdagmiddag en -avond ben ik bij Mens aanwezig. Meer informatie vind je op mijn site.

 

in het kort

Website: http://www.one2berotsenwater.com

E-Mail: one2berotsenwater@hotmail.com

Telefoon: 06-27252293

Expertise: Trainer Rots en Water, gedragsspecialist, autismespecialist, oplossingsgericht therapeut

Specialisatie: weerbaarheid, zelfvertrouwen, pestgedrag, grensoverschrijdend gedrag

 

Geplaatst in Expertises.